Leonardo da Vincis gode ide 

Leonardo da Vinci brugte meget tid på at male. Men han var særligt meget fascineret af luften. Evnen til at kunne flyve syntes han var meget tiltalende. Han var en af de første til at lave første udkast til, hvordan en helikopter skulle kunne fungere. Dog var teknologien langt fra stærk nok til at kunne realisere den på daværende tidspunkt.  

På Helikopterture.dk kan man komme til at opleve en tur i den berømte helikopter. Der er blevet brugt flere århundreder på at gøre da Vincis ide til virkelighed. Derfor kunne det da være ret spændende at opleve opfindelsen helt tæt på. Man kan nemt booke en helikoptertur online.  

De vildeste forudsigelser 

På videnskab.dk kan man læse om da Vincis forudsigelser om helikopteren. Han lavede tegninger af det, som senere skulle blive til en helikopters propeller. Det var egentlig bare en slags luftskrue. I bund og grund er det sådan, at en helikopter fungerer. Den gang den første egentlige helikopter stod færdig gjorde de ikke brug af da Vincis tegninger.  

Flyv med 

Man kan opleve næsten lige præcis den del af Danmark fra 500 meters højde, som man ønsker. Det er en ret vild oplevelse. Så hvis man er til fart og højde, er en tur i helikopter helt klart et sikkert hit. Det kan måske virke skræmmende for nogen. Især hvis man er lidt bange for højder.  

Dog er der ikke noget at frygte. Luftfartøjer er nemlig nogle af de mest sikre transportmidler i verden lige netop nu. Derfor bliver de også ofte brugt i redningssituationer. Det er et effektivt middel og kan hurtigt fragte tilskadekomne fra A til B. Derfor kan man trygt købe en oplevelse i helikopter, hvis man skulle være det mindste i tvivl.  

Gode råd til flyveturen 

En kort tur med helikopteren tager omkring et kvarter. Her kan man for eksempel nå at se store dele af København, hvis det er dét, som man ønsker at se højt oppe fra. Det kan være en smule koldt at være så højt oppe. Derfor er det en god ide at tage en varm trøje med. Hvis der er dårlig sigtbarhed og andet uvejr, bliver flyvningen selvfølgelig flyttet.  

Sikkerheden kommer altid i første række, når det gælder flyvning. Det er også derfor, at man ikke skal frygte en helikoptertur. Helikopterne skal tjekkes efter sammenlagt 50 timer i luften. Derfor kan man trygt invitere sine bedste venner med på helikoptertur.