3 ting der er vigtige at få styr på når du lige er flyttet i hus 

Er du lige flyttet i et hus, så er du måske ikke helt færdig med de sidste opgaver. Måske, er du stadig i gang med at finde ud af, hvilke rum der skal bruges til hvad, samt hvor alting skal være. Indretningen kan tage en hel del tid, og der er sikkert også nogle ting, man er nødt til at skulle ud at købe. Men Rom blev heller ikke bygget på én dag, så man skal også have tålmodighed, når det kommer til at komme på plads. Her får du nogle tips til, hvad der vigtigt at få styr på i dit nye hjem. 

  1. Plads til hunden

Har du hund, bliver det måske et rent paradis for dig som hundeejer, men selvfølgelig også for hunden at bo i et hus, med have til. Dét som du bør få styr på i forbindelse med hunden, er at få sat hegn op i haven, hvis det har relevans. Og så skal du måske også have styr på en  

PetSafe Extreme Weather Alu Hundelem – Large, hvis du har en hund af den relevante størrelse. Hvis hunden får mere frihed i forhold til selv at kunne gå ud, kan det altså gøre rigtigt meget.  

  1. Et hjemligt hjem

Når du skal i gang med indretningen, bør du også gøre hjemmet rigtigt hjemligt. Det er selvfølgelig også en måde at beskrive et hyggeligt hjem på. Tag dig god tid, søg inspiration og dekorér hjemmet, så det også udstråler din personlige stil.  

  1. Hvornår holder du indflytterfest?

Der er sikkert mange, der spørger dig om dette. For indflytterfesten, er selvfølgelig også vigtigt, når man nu er flyttet et nyt sted hen. Alt efter, hvad tid på året du er flyttet ind, kan du jo eventuelt holde en fest i haven, ellers selvfølgelig indenfor.