Selskaber

 

Selskaber – Retour Steak Kbh K
Vi vil rigtig gerne være vært for dit selskab. Ved selskaber på 10 personer og derover, skal menuen aftales på forhånd. Vi anbefaler vores 3 retters menu til kr. 470,- pr. person, hvor hovedretten er vores kendte 350g rib eye med sauce bearnaise og pommes frittes. Det fungerer rigtig godt ved større selskaber. Der kan også sammensættes vinmenuer og div pakke løsninger. Man er også velkommen til at sammensætte sin egen menu ud fra vores menukort. Mail til os på info@retoursteak.dk og få det hele tilsendt.

 

Private Dining
Her i Kbh K har vi ikke et separat lokale, men vores menuer og pakker kan serveres i Retour Steak Vesterbros hyggelige kælder med egen bar. Mail til os på info@retoursteak.dk og få det hele tilsendt.

 

Frokost selskaber
Retour Steak har normalt lukket til frokost, men ved henvendelser fra større selskaber lejer vi gerne Retour Steak ud til frokost selskaber og events. Også hvis det f.eks er barnedåb om søndagen. Vi skal blot være klar til aften service. Mail vores event manager på maria@retoursteak.dk med ønsker.

 

Selskaber ud af huset
Vi har stor erfaring med selskaber ud af huset. Hvor vi rykker ud med vores kokke og tjenere. Det kan både være hjemme til 10 gæster, på hovedkontoret for et større firma event, eller bryllup på en særligt location. Vi følger idéer og ønsker til dørs. Mail vores event manager på maria@retoursteak.dk med ønsker.